Megjelenés

Nemcsak általunk készített stratégia mentén kialakított megjelenésekkel foglalkozunk, vállaljuk egy már meglévő stratégiába illő reklám anyagok elkészítését is. Hagyományos reklámhordozókon kívül, egyedi felületekkel is dolgozunk.

Minősített alvállalkozóinkon keresztül az adott felületek lefoglalását, a reklám anyag elkészítését, legyártását, illetve a kampány kiértékelését is ellátjuk.

Foglalkozunk arculattervezéssel is, mivel a XXI. század sikeres vállalkozásai számára nélkülözhetetlen az egyedi, és a versenytársaktól jól megkülönböztethető vizuális megjelenés. Vállaljuk cégek teljes arculatának, egyes arculati elemeinek egyedi stílusú tervezését, illetve meglévő, de idejétmúlt arculatuknak megújítását, korszerűsítését, valamint működő arculatok internetes alkalmazásának kidolgozását. Ma már valamennyi korszerű cég – legyen szó akár kis- vagy középvállalkozásról – saját honlappal rendelkezik, a webes megjelenés a sikeres piaci működés egyik alapfeltételévé vált. Partnereink honlapjának elkészítésén túl, vállaljuk azok folyamatos frissítését, karbantartását is.

Az ügyfelektől kapott információk alapján összeállítjuk, előkészítjük, megtervezzük a cég bemutatkozó anyagát. Javaslatainkat minden esetben a megrendelő igényei szerint alakítjuk, változtatjuk. A bemutatkozó anyagot jóváhagyás után, igény szerint több nyelvre fordítjuk, illetve nyomdailag kivitelezzük, és készen szállítjuk.