Kommunikáció

Kommunikációs tanácsadó szolgáltatásunk az első lépésektől a kampány során kapott visszajelzések értékeléséig végigkíséri ügyfeleink piaci megjelenését.

Vállaljuk régi piaci szereplők kampányainak megújítását, de szívesen dolgozunk újonnan bevezetésre kerülő márkák kommunikációján is. Személyes konzultációk során minden esetben meghatározzuk ügyfeleink pontos igényeit. Segítünk felismerni a kommunikációban rejlő lehetőségeket, illetve az ügyfelünkkel közösen eldöntjük, hogy a széles tárházból vajon mely elemekre van szükség az adott esetben. A konkrét elvárások definiálása után mélyelemzés, piackutatás kezdődik, melynek eredményét ügyfeleinkkel együtt kiértékeljük, workshopok során közösen levonjuk a következtetéseket.

A kiinduló helyzet pontos ismeretében dolgozzuk ki a javasolt hosszú távú stratégiát, illetve a konkrét taktikai lépéseket, kampányokat. Ügyfeleink jóváhagyó döntése után, minősített alvállalkozóinkkal közösen valósítjuk meg a kampányokat illetve elkészítjük azok elemzését, értékelését. A tapasztalatokról írásos anyagot készítünk, melyet közösen elemzünk a kampány(ok) megrendelőivel, közösen vonva le a tapasztalatokat, illetve a jövőben rejlő lehetőségeket.